Des articles

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, scurtă prezentare a şantierului şi monumentelor de la Basarabi-Murfatlar (manuscris din arhiva INMI)

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, scurtă prezentare a şantierului şi monumentelor de la Basarabi-Murfatlar (manuscris din arhiva INMI)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, scurtă prezentare a şantierului şi monumentelor de la Basarabi Murfatlar (manuscris din arhiva INMI)

Agrigoroaei, Vladimir

Studia Patzinaka, 4.1, 2007, pp. 7-28

Abstrait

Acest text este la origine un manuscris din arhiva Institutului Naţional al Monumentelor Istorice (fosta Direcţie a Monumentelor Istorice). Se află întrunul dintre cele două dosare Basarabi-Murfatlar, nu are number of inventar şi este semnat de Liana Grigore, 28 oct. 1962 - Basarabi. În ciuda faptului că a fost redactat pentru un public restrâns (conducerea aceleiaşi institutions; textul este un referat) date care nu au fost publicate în nici-unul dintre studiile de specialitate dedicate sitului. Tonul lui este pe alocuri sentimental, fapt datorat implicării autoarei în încercările repetate de salvare a monumentului, sau oferă prea multe informaţii privind restaurarea, în detrimentul datelor arheologice pe care noi înşine le-am fi preferat cu mult mai mult.


Voir la vidéo: Istorii de la malul marii - Bisericile rupestre de la Basarabi - Murfatlar (Juillet 2022).


Commentaires:

 1. Kadin

  Pour ma part, tu n'as pas raison. Je suis assuré. Discutons.

 2. Ioakim

  Idée très utile

 3. Owin

  Absolument d'accord avec la phrase précédente

 4. Nikree

  Délibération exclusive, à mon avis

 5. Fejinn

  Je suis désolé, mais, à mon avis, ils avaient tort. Nous devons discuter. Écrivez-moi dans PM, cela vous parle.Écrire un message